Wij zijn paars

Wij zijn Purple Bridge. Een kleine start-up die moeilijk in een hokje te duwen is. Hier ligt ook de oorsprong van onze naam. We verbinden deze hokjes. We bouwen bruggen tussen organisatieonderdelen, systemen én mensen.

Paars??

Maar waarom dan paars? De kleur in onze naam is afgeleid uit het DiSC® model van William Moulton Marston. Hier staat Rood voor visie en sturing geven en blauw staat voor analyseren en taakgerichtheid. Met Purple Bridge houden we ons dagelijks bezig met het verbinden van management- en beleidsvisies met de tactische en operationele taakgerichte onderdelen van een organisatie. Ofwel, we verbinden het rode met het blauwe, en vice versa.

Kernteam

Ons kernteam bestaat uit Christiaan Boiten, Marcel Methorst, Stefan Viergever en Jeroen Hoevenberg. Naast dit kernteam hebben we een groot netwerk aan professionals in de vakgebieden waarin we willen excelleren. We hebben ook partnerships met softwareleveranciers, zoals met Costperform en Logis informatisering.
Een groot deel van onze werkzaamheden bevindt zich op het snijvlak van Finance en IT binnen beursgenoteerde bedrijven en grote ZBO’s. Daarnaast hebben we veel ervaring in de zorgsector en het onderwijs.

Meebouwen?

Wil jij met ons meebouwen?
Hier vind je onze contactgegevens. Hier vind je onze Linkedin pagina

Tags: , ,