Stefan Viergever

Stefan Viergever
Stefan is een business analyst met ervaring in de semipublieke sector. Hij is gedreven en leergierig van aard. Met enthousiasme lost hij business vraagstukken op met praktische en goed onderbouwde oplossingen.

Stefan is een business analist met ervaring in de semipublieke sector. Hij is gedreven en leergierig van aard. Met enthousiasme lost hij business vraagstukken op met praktische en goed onderbouwde oplossingen.

Van theorie tot oplossing

Stefan voelt zich thuis in de overheid-, zorg- en corporatiesector, maar gaat tevens uitdagingen aan in commerciële setting. Binnen deze sectoren verbindt hij bijvoorbeeld de business control met IT-oplossingen, helpt hij vastgoedorganisaties met ETL processen of ondersteunt hij organisaties met het kiezen van het juiste product of oplossing.

Ieder vraagstuk heeft een verhaal. Met een sterk analytisch vermogen en interpersoonlijke vaardigheden achterhaalt Stefan de vraag achter de vraag. Vanuit de theorie legt hij de fundering voor een praktische oplossing die het echte probleem aanpakt.

Creativiteit

In zijn vrije tijd leeft hij zich graag uit op een stuk hout, of klust hij aan een auto. Werken met zijn handen is voor hem een creatieve uitlaatklep. Deze “opgestroopte-mouwen-mentaliteit” kenmerkt hem thuis en op werk.

Hieronder vind u een aantal van mijn artikelen.

Agile – De IT voorbij

Het toepassen van Agile is ook buiten de IT ontketend tot een ware trend. De eerste vraag die bij velen in beeld komt is:

Sluit Menu