Christiaan Boiten

Christiaan Boiten

Inhoudelijk projectleider op het vakgebied van management accounting & control. Mobiel +31 (0)6 3882 7924

Bartiméus kiest nieuwe koers voor bestuurlijke informatievoorziening

December is de maand om terug te blikken.

Vanaf de zomer zijn we samen met de mensen van Bartiméus bezig geweest om een nieuwe koers uit te zetten voor de bestuurlijke informatie voorziening.

Eerst hebben we een tijdelijke oplossing ingericht om de meest essentiële informatie maandelijks te kunnen rapporteren. Daarna zijn we gestart met het vaststellen van een aantal uitgangspunten en beleidsregels waarom de informatie architectuur en het data management proces moeten voldoen. En tenslotte hebben we een selectie begeleid voor een nieuw BI platform.

De begeleiding van een selectieproces is altijd boeiend. Met een geweldige groep betrokken mensen hebben we demonstraties van leveranciers meegemaakt. Een grote diversiteit aan mogelijke oplossingen is de revue gepasseerd. En toch was de conclusie van de groep steeds opvallend eensgezind.

Nu de selectie is afgerond en de contracten met de geselecteerde leverancier zijn afgesloten, zit ook deze fase van het proces erop en is het een goed moment om iedereen te bedanken die aan dit traject heeft meegewerkt en vooruit te kijken naar 2019.

Vanaf januari starten we namelijk samen met de leverancier Infent aan de implementatie van een nieuw platform voor de bestuurlijke informatievoorziening van Bartiméus.

Heeft uw organisatie ook behoefte aan goede begeleiding bij de selectie van nieuwe software oplossingen? Wilt u een gedegen aanpak, waarbij tegelijk de vaart in het proces gehouden wordt? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking!

Bartiméus locatie Ermelo

Lees ook deze artikelen.

Yulius live met VISMA.Net Financials

Eerste mooie mijlpaal in 2023 is een feit ! Tijd voor een taartmoment! Bij Yulius GGZ gaat VISMA.Net Financials live !!Na een gedegen voorbereiding