Werken bij

Purple Bridge is een jonge organisatie met grote ambities. Wij willen een toonaangevend bureau worden op het gebied van de besturing van zorg, onderwijs en IT. Dit doen we niet door dikke stapels rapporten te schrijven, maar op basis van een gezamenlijke visie stapsgewijs tastbare resultaten te boeken. Vanuit de visie dat goede besturing ontstaat door dialogen in de organisatie te voeden met relevante feitelijke stuurinformatie.

Wij gebruiken concepten zoals Zero- and Service Based Budgeting, Sturen zonder begroting op basis van relatieve normen, Activity Based Cost Management, etc om de dialogen te voeden. Om deze concepten te verankeren richten we processen en systemen in en helpen we de organisatie op een nieuwe manier samen te werken. In veel projecten maken we daarom gebruik van softwarematige oplossingen, zoals planning oplossingen, Business Intelligence en cost management software.

We zijn op zoek naar jonge initiatiefrijke mensen die onze nieuwe collega willen worden en met ons samen de groei van Purple Bridge willen vormgeven!

Wat maakt het werken bij Purple Bridge nu zo leuk? 

Je komt in een team van zeer ervaren hands-on consultants die je intensief begeleiden en coachen. Er is veel ruimte voor jouw ontwikkeling en ontplooiing. Het doel is dat je ongeveer 80% van je tijd met een klantopdracht bezig bent en 20% van je tijd besteedt aan je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van het team. Je krijgt bij ons de ruimte om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor projecten en klantrelaties. Wij hebben passie voor ons werk, maar zijn ook heel actief buiten ons werk. Samen zorgen we voor een goede balans tussen werk en privé.

Wat krijg je bij ons? 

Wat heeft Purple Bridge te bieden?

Maak kennis met onze collega Stefan:

Ik ben als consultant van een groot bedrijf naar Purple Bridge overgestapt. Bij Purple Bridge ben je in beweging. Samen met een klein kernteam en een netwerk aan professionals werken we aan uitdagingen in de zorg en IT-Finance. Geen bureaucratie, geen langdradige procedures, wel snel samen het verschil voor de klant maken.

Vacatures

Purple Bridge is continue op zoek naar jonge en ambitieuze talenten die ons team willen versterken en samen onze organisatie willen vormgeven en verder uitbouwen.