Christiaan Boiten

Christiaan Boiten

Inhoudelijk projectleider op het vakgebied van management accounting & control. Mobiel +31 (0)6 3882 7924

Impairment model voor zorgsector

Share on twitter
Share on linkedin

Aan het einde van het jaar is het tijd om terug te kijken op succesvolle projecten.

Samen met stichting Ons Tweede Thuis hebben we een impairment oplossing ontworpen. Deze is vervolgens door Logis Informatisering gebouwd en door onze consultants geïmplementeerd.

Deze oplossing vergelijkt de bedrijfseconomische waardering, gebaseerd op contant gemaakte vrije operationele kasstromen met de boekwaarde van het bedrijf. Daarnaast worden gegevens uit het activa register en de financiële meerjarenplanning betrokken bij de analyse.

Het resultaat is een model dat aangeeft of er een impairment moet plaatsvinden op de boekwaarde van de organistie. Tegelijk geeft het model inzicht in de opbouw van bedrijfswaarde naar verschillende locaties.

Dit project is mogelijk gemaakt door een uitstekende samenwerking tussen de controllers van Ons Tweede Thuis, de huisaccountant en softwareleverancier Logis Informatisering.

Ons Tweede Thuis

Lees ook deze artikelen.

Het eerste exemplaar

Eerste exemplaar van onze PB-pennenset is vandaag overhandigd aan Michiel Bosse. Hiermee kunnen weer heel veel A4-tjes aantekeningen worden gemaakt. Toch nog altijd

Uitbreiding van ons team

Ons team van Purple Bridge is per 1 oktober uitgebreid met de komst van Jeroen Van der Ham.We zijn blij, dat hij de keuze heeft