Stefan Viergever

Stefan Viergever

Stefan is een business analyst met ervaring in de semipublieke sector. Hij is gedreven en leergierig van aard. Met enthousiasme lost hij business vraagstukken op met praktische en goed onderbouwde oplossingen.

Impairment model voor zorgsector

Share on twitter
Share on linkedin

Aan het einde van het jaar is het tijd om terug te kijken op succesvolle projecten.

Samen met stichting Ons Tweede Thuis hebben we een impairment oplossing ontworpen. Deze is vervolgens door Logis Informatisering gebouwd en door onze consultants geĆÆmplementeerd.

Deze oplossing vergelijkt de bedrijfseconomische waardering, gebaseerd op contant gemaakte vrije operationele kasstromen met de boekwaarde van het bedrijf. Daarnaast worden gegevens uit het activa register en de financiƫle meerjarenplanning betrokken bij de analyse.

Het resultaat is een model dat aangeeft of er een impairment moet plaatsvinden op de boekwaarde van de organistie. Tegelijk geeft het model inzicht in de opbouw van bedrijfswaarde naar verschillende locaties.

Dit project is mogelijk gemaakt door een uitstekende samenwerking tussen de controllers van Ons Tweede Thuis, de huisaccountant en softwareleverancier Logis Informatisering.

Ons Tweede Thuis

Lees ook deze artikelen.

We zijn verhuisd!

Het nieuwe jaar begint met een sleutelmoment. De ondertekening van een huurcontract voor het nieuwe kantoor aan de Bellweg 4A in Culemborg.

Fontys IT aan de slag met TBM

Het afgelopen jaar heeft Purple Bridge Fontys Hogescholen in Eindhoven geholpen om weer grip te krijgen op de IT budgetten. Nu de

Selectietraject BI oplossing afgerond

Medio december hebben we een selectietraject in opdracht van Pieter van Foreest, een ouderenzorgorganisatie in Delft, succesvol afgerond. De klant zocht een

Sluit Menu