Picture of Christiaan Boiten

Christiaan Boiten

Inhoudelijk projectleider op het vakgebied van management accounting & control. Mobiel +31 (0)6 3882 7924

Projectmanager Finance Transformation rond project succesvol af

In opdracht van CEVA Logistics, een wereldwijde logistieke dienstverlener, werd onze collega Jeroen van der Ham sinds oktober 2020 ingehuurd als projectmanager voor de transformatie van de financiële functie.

Zijn belangrijkste opdracht in de afgelopen 9 maanden was het inbedden van een nieuwe kostenallocatie oplossing in een bestaand landschap, waarbij alle lokale entiteiten maandelijks op basis van een sterk geautomatiseerd proces hun kostenallocaties konden verwerken en laten boeken in het accounting systeem.

Het achterliggende doel betreft het ondersteunen van een nieuwe wereldwijde product strategie waarbij het wenselijk is om integraal zicht te hebben op het financieel resultaat van alle producten en locaties. Na enkele maanden in het nieuwe jaar is duidelijk geworden dat de nieuwe oplossing, ondanks wat opstartproblemen, goed blijkt te voldoen.

Is uw organisatie ook op zoek naar programma- of projectleider om de digitalisering van de financiële functie verder vorm te geven, neem gerust contact met ons op voor een kennismaking!

Lees ook deze artikelen.

CostPerform netwerk Benelux van start

Op 2 februari organiseerden we in Culemborg een netwerk event met een groep zeer ervaren cost management consultants rondom het software product CostPerform.

Maatschappelijk dividend

Purple Bridge roomt jaarlijks een stuk van de winst af als ‘maatschappelijk dividend’. Dat doneren we aan goede doelen. Als bedrijf, maar