Christiaan Boiten

Christiaan Boiten

Inhoudelijk projectleider op het vakgebied van management accounting & control. Mobiel +31 (0)6 3882 7924

Proof of Concept Meerjarenplanning

Het eerste kwartaal van 2019 is voorbij. Een mooi moment voor een korte terugblik. Samen met de controllers van Cordaan hebben we de afgelopen tijd gewerkt aan een Proof of Concept (PoC) voor een Meerjarenplanning. In de PoC lag de nadruk op de opbrengst van de zorgproducten.

Door zowel de volumes als de prijzen te kunnen indexeren en daarnaast aparte volumemutaties te kunnen vastleggen, wordt de verwachte opbrengst voor de komende vijf jaren inzichtelijk. Halverwege maart is de PoC succesvol afgerond en is besloten om de oplossing te gaan gebruiken voor de meerjarenplanning van alle zorgdomeinen. Later dit jaar worden naast de opbrengsten ook de kosten en investeringen aan het model toegevoegd.

De PoC is een mooie samenwerking tussen de professionals van Cordaan, de technische kennis van de softwareleverancier Logis en de functionele kennis van financiële processen in de zorgsector van Purple Bridge.

Havengebouw Amsterdam – hoofdkantoor van Cordaan

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via @Christiaan Boiten (06-388 27 924)

Lees ook deze artikelen.

CostPerform netwerk Benelux van start

Op 2 februari organiseerden we in Culemborg een netwerk event met een groep zeer ervaren cost management consultants rondom het software product CostPerform.

Maatschappelijk dividend

Purple Bridge roomt jaarlijks een stuk van de winst af als ‘maatschappelijk dividend’. Dat doneren we aan goede doelen. Als bedrijf, maar