Marcel Methorst

Marcel Methorst

Een inhoudelijk projectleider in het kennisdomein van de Bestuurlijke Informatievoorziening. Sterke verbinder met helicopterview en goede communicatieve vaardigheden. Mobiel +31 (0)6 - 2207 4603

Sociale verzekeringsbank kiest voor Finance 4 IT software van Purple Bridge

December is een maand om terug te blikken en vooruit te kijken

Voor de Sociale Verzekeringsbank mochten we in 2018 de financiƫle besturing van de IT organisatie op een transparante manier inrichten op basis van het zogenaamde Zero Service Based Budget (ZSBB). Deze service based benadering is in alle processen van de management control cyclus geimplementeerd.

Tegelijk heeft de SVB ook gekozen voor de Finance 4 IT software. Met deze software kunnen manager en controllers hun IT budget plannen en beheersen. Het bevat functionaliteit om een jaarplanning te maken, te voorzien in maandelijkse rapportages en dashboards en om een prognose mee op te stellen. In de budgetten is het ook mogelijk om een goede periode toerekening op te nemen en om kosten toe te wijzen naar verschillende klanten.

Bedankt voor de prettige samenwerking in 2018 en op weg naar nog meer mooie gezamenlijke projecten in 2019.

Is jouw organisatie ook op zoek naar een betere beheersing van de IT kosten? We verzorgen graag een kennismaking met onze aanpak. Neem gerust contact op!

Lees ook deze artikelen.

Mooi werk!

Een prettig compliment bij de afronding van een project.Wat is er fijner dan te horen dat je mooi werk hebt geleverd en