Christiaan Boiten

Christiaan Boiten

Inhoudelijk projectleider op het vakgebied van management accounting & control. Mobiel +31 (0)6 3882 7924

Standaard roostermodel zorgsector

Share on twitter
Share on linkedin

December is de maand om terug te kijken en cadeaus te geven en ontvangen. 

Dit jaar ontwikkelden we voor een zorginstelling een roosterplanning model, waarmee standaard roosters doorgerekend kunnen worden op basis van de geldende CAO. Het model berekent de personele uren inzet per week; de formatie per jaar in FTE en de gemiddelde ORT die van toepassing is. 

Met dit compacte Excel model kunnen zorginstellingen eenvoudig sturen op de belangrijkste kosten, namelijk de inzet van personeel. De uitkomsten kunnen gebruikt worden voor de week- en maandrapportages. 

Wil je dit roostermodel gratis ontvangen, zonder verdere verplichtingen? Stuur een berichtje met je naam, organisatie en e-mailadres en wij sturen je het bestand met een korte instructie toe.

Voorbeeld van een standaard zorgrooster

Lees ook deze artikelen.

We zijn verhuisd!

Het nieuwe jaar begint met een sleutelmoment. De ondertekening van een huurcontract voor het nieuwe kantoor aan de Bellweg 4A in Culemborg.

Fontys IT aan de slag met TBM

Het afgelopen jaar heeft Purple Bridge Fontys Hogescholen in Eindhoven geholpen om weer grip te krijgen op de IT budgetten. Nu de

Selectietraject BI oplossing afgerond

Medio december hebben we een selectietraject in opdracht van Pieter van Foreest, een ouderenzorgorganisatie in Delft, succesvol afgerond. De klant zocht een

Sluit Menu