Marcel Methorst

Marcel Methorst

Een inhoudelijk projectleider in het kennisdomein van de Bestuurlijke Informatievoorziening. Sterke verbinder met helicopterview en goede communicatieve vaardigheden. Mobiel +31 (0)6 - 2207 4603

Stefan Viergever nieuwe consultant Purple Bridge

Per 1 april 2017 verwelkomen we Stefan Viergever als nieuwe consultant binnen Purple Bridge.

Stefan is Master of Finance & Investments (Erasmus Universiteit), en Bachelor Vastgoed &Makelaardij ( Hogeschool Rotterdam).

De afgelopen jaren werkte Stefan met name als consultant op het snijvlak van vastgoed en ICT bij woningcorporaties, waarbij hij betrokken was bij verschillende ERP implementaties.

Voor Purple Bridge gaat Stefan de uitdaging aan om klanten verder te gaan helpen met het transparant besturen van hun organisatie. De focus zal daarbij  liggen op de zorgsector, waar ook de vastgoed kennis van Stefan goed van pas gaat komen.

Meer informatie via Marcel Methorst (marcel@purplebridge.nl)

Lees ook deze artikelen.

CostPerform netwerk Benelux van start

Op 2 februari organiseerden we in Culemborg een netwerk event met een groep zeer ervaren cost management consultants rondom het software product CostPerform.

Maatschappelijk dividend

Purple Bridge roomt jaarlijks een stuk van de winst af als ‘maatschappelijk dividend’. Dat doneren we aan goede doelen. Als bedrijf, maar