Christiaan Boiten

Picture of Christiaan Boiten
Inhoudelijk projectleider op het vakgebied van management accounting & control. Mobiel +31 (0)6 3882 7924

Christiaan is een inhoudelijk projectleider. Iemand die graag leiding geeft aan verandering en dat eigenlijk altijd doet op zijn vakgebied ‘management accounting & control’.

Besturing van organisaties faciliteren

Binnen dit vakgebied heeft Christiaan een voorliefde ontwikkeld voor besturingsmodellen en kosten-/rendementsmodellen.

Vanuit een visie op de integrale planning & controlcyclus (begroting, registratie, rapportage & analyse, bijsturen en prognose) is Christiaan steeds op zoek naar het realiseren van besturingsinstrumenten die de bestuurders in de organisatie in staat stellen de juiste beslissingen te nemen.

Maatschappelijk betrokken

Naast zijn rol als managing consultant is Christiaan actief als commissielid Samenleving in de gemeenteraad van Ijsselstein en is hij bestuurslid van de stichting Immanuel te Savelugu (Noord-Ghana). Ook is hij actief binnen de geloofsgemeenschap ‘Geloof in IJsselstein’

Hieronder vind u een aantal van mijn artikelen.

CEVA: Nieuw project in COVID-19 stijl.

De start van een nieuw project in COVID-19 stijl. Vorige week werd onze samenwerking met CostPerform bekroond met een nieuw project bij CEVA Logistics. In

CostPerform netwerk Benelux van start

Op 2 februari organiseerden we in Culemborg een netwerk event met een groep zeer ervaren cost management consultants rondom het software product CostPerform.