Christiaan Boiten

Christiaan Boiten

Inhoudelijk projectleider op het vakgebied van management accounting & control. Mobiel +31 (0)6 3882 7924

Kennissessie cost management & overheid

Graag nodigen we je uit voor een kennissessie over cost management binnen de overheid op donderdag 11 april 2024 (file-/spitsvrij programma van 16.00 tot 19.00 uur).

Steeds meer overheidsinstellingen gebruiken cost management software voor inzicht in de kosten van hun dienstverlening, het transparant maken van de relatie tussen de maatschappelijke opdracht en de benodigde resources of om de doorbelasting naar afnemers te onderbouwen.

Samen met CostPerform (www.costperform.nl) organiseert Purple Bridge dit event om te vieren dat CostPerform een nieuwe fase is ingegaan met nieuwe eigenaars en een grote ambitie. We delen de nieuwe ontwikkelingen rondom CostPerform en laten zien hoe deze software kan helpen bij het verwezenlijken van de organisatie doelen.

Daarnaast maken we graag van de gelegenheid gebruik om het netwerk van CostPerform professionals voor te stellen. Deze onafhankelijke professionals hebben onlangs de krachten gebundeld en werken nu samen in een netwerk dat gefaciliteerd wordt door Purple Bridge. Dat betekent dat voor klanten een groep zeer ervaren cost management consultants, projectleiders en data integratie specialisten klaar staat. Het gebruik van dit netwerk geeft een extra impuls aan de kwaliteit van de oplossingen die worden ingericht met behulp van CostPerform.

De agenda op donderdag 11 april bestaat uit drie onderdelen:

  • Kennismaken met de ontwikkelingen en ambities van CostPerform
  • Delen van succesverhalen en toepassingen binnen de overheid
  • Netwerken om elkaar in de toekomst nog beter te kunnen vinden

Schrijf je snel in voor dit event, want het aantal plaatsen is beperkt.

Het programma duurt van 16.00 tot 19.00 uur en is inclusief pizza.

De locatie is in Utrecht aan de Europalaan 100.

Er worden geen kosten in rekening gebracht.

Inschrijven kan via onderstaand reactieformulier

Kennissessie cost management & overheid (11 april 2024)

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Eventuele input voor succesverhalen en kennisdelen die je graag besproken ziet worden tijdens dit event
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook deze artikelen.