Jeroen Hoevenberg

Jeroen Hoevenberg

Ervaren business consultant op het gebied van IT kosten transparantie en besturing. Een betrokken en coachende consultant. Mobiel +31 (0)6 5894 6176

IT controllersopleiding (op verzoek)

Af en toe komt er een verzoek binnen om een IT controllersopleiding te verzorgen. Ook dit jaar kwam vanuit één van de grote uitvoeringsorganisaties een dergelijk verzoek binnen. In het voorjaar van 2023 hebben we deze opleiding verzorgd met een vaste groep deelnemers. 30 mei was de laatste opleidingsdag in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.

Op basis van de succesvolle opleidingen van enkele jaren geleden en de nieuwe inzichten, wordt samen met de klant een opleidingsprogramma samengesteld met eigen sprekers en gastsprekers.

Deze editie bevatte het programma vier opleidingsdagen:

Dag 1: “Hoe wordt ik een Agile controller”, met Jeroen Hoevenberg en Marcel Methorst als sprekers en ervaringsdeskundigen.

Dag 2: “Hoe en waar lever ik toegevoegde waarde” over IT governance met Jeroen Hoevenberg en gastspreker Richard Sweer (met zijn credo “meten is weten”)

Dag 3: Leverancierssturing en digitale transformatie, met Jeroen Hoevenberg en gastspreker Ben Gorter.

Dag 4: Management Control en IT cost management met Jeroen Hoevenberg en Christiaan Boiten

Vier dagen vol met concepten, afkortingen, (groeps)opdrachten en veel interactie.

Heeft u interesse in één van deze onderwerpen of in het organiseren van een IT controller opleiding of juist een IT managers opleiding, die qua programma wordt aangepast aan uw behoeften? Neem gerust contact op met Jeroen Hoevenberg.

Lees ook deze artikelen.