Jeroen van der Ham

Jeroen Van der Ham
Jeroen is een resultaat gedreven business consultant met achtergrond in IT-management en in ERP. Gewend om samen te werken op alle organisatorische niveaus, van directieniveau tot eindgebruikers.

Jeroen is een resultaat gedreven business consultant met achtergrond in IT-management en in ERP. Gewend om samen te werken op alle organisatorische niveaus, van directieniveau tot eindgebruikers. 

Beheersbare oplossingen 

Met zijn jarenlange ervaring als IT-manager kent Jeroen het belang van pragmatische en ‘duurzame’ oplossingen die voor de lange termijn worden opgeleverd. Naast zijn ervaring in IT-management heeft Jeroen een achtergrond als ERP consultant, in het bijzonder het implementeren van alle financiële modules. Daarmee spreekt Jeroen de taal van IT en finance en kan hij als geen ander deze werelden bij elkaar brengen.   

Jeroen werkt gestructureerd, is helder in zijn communicatie en weet verwachtingen goed te managen. Met zijn open en directe manier van communiceren neemt hij klanten en andere belanghebbenden mee in complexe verander trajecten.  

Hij heeft ruime ervaring met het structureren, plannen en uitvoeren van IT-projecten en met het implementeren van solide supportprocessen 

Jeroen is woont samen met zijn vrouw en 2 zoons in Amsterdam, en is in zijn vrije tijd fervent windsurfer.  

Hieronder vind u een aantal van mijn artikelen.