Jeroen Hoevenberg

Jeroen Hoevenberg

Ervaren business consultant op het gebied van IT kosten transparantie en besturing. Een betrokken en coachende consultant. Mobiel +31 (0)6 5894 6176

Lancering IT controller opleiding

Hoe word je als IT controller een proactieve adviseur die de IT organisatie optimaal kan ondersteunen met kwalitatief goede stuurinformatie en analyses die het verschil maken?

Purple Bridge lanceert een speciale opleiding voor IT controllers en IT financials. Samen met andere IT controllers word je in zes dagdelen bijgepraat over de actualiteit en krijg je praktische handvaten waarmee je na afloop direct aan de slag kunt! De werkvormen wisselen af waardoor je ook actief aan het werk gaat met de aangereikte stof.

Het programma

Het programma bestaat uit zes dagdelen verdeeld over drie cursusdagen. Deze dagen zijn afzonderlijk te volgen, maar het is ook mogelijk om voor twee of drie dagen in te schrijven.

Dag 1 op donderdag 28 september 2017: “Hoe word ik een Agile controller?

Dag 2 op donderdag 2 november 2017: Effectieve IT control: hoe lever ik toegevoegde waarde?”

Dag 3: op donderdag 14 december 2017: “IT cost management: hoe ontwikkel ik een werkbaar model?”

De trainers / sprekers

Voor deze training hebben we gekozen voor mensen die niet alleen theoretisch een verhaal kunnen houden, maar door hun jarenlange ervaring in de sector ook veel praktijkervaring meebrengen.

Manon Van der Vleugel MBA, programma manager bij MN services, voorheen programma manager, manager control en change manager bij Rabobank. Ervaren programmamanager die de transitie van Waterfall naar Agile uit eigen ervaring kent.

Ronald van Wuijtswinkel, change driver bij ChangeVision. Ervaren CIO en verandermanager met veel kennis en ervaring op het gebied van IT governance en outsourcing.

Jeroen Hoevenberg, assosiate van Purple Bridge, als ervaren IT finance specialist projecten gerealiseerd voor o.a. UWV, Arcadis, RWE, Essent en DS Smith.

Christiaan Boiten CMA CFM, consulting partner bij Purple Bridge, als IT finance specialist projecten gerealiseerd voor o.a. ING Lease, Rabobank, European Patent Office, Interface en Boskalis.

De doelgroep

Deze cursus is bestemd voor IT business en/of project controllers, managers bedrijfsvoering, adviseurs planning & control en andere financieel adviseurs in het IT domein.

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. De voertaal tijdens deze cursus is Nederlands.

De locatie

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Amersfoortsestraat 20. 3769 AS Soesterberg

De investering

De investering bedraagt EUR 650 (excl. btw) per persoon voor één cursusdag. Bij inschrijving voor 2 cursusdagen bedraagt de investering EUR 1.150 (excl. btw) per persoon. Bij inschrijving voor 3 cursusdagen bedraagt de investering EUR 1.495 (excl. btw) per persoon

De cursusdagen zijn afzonderlijk van elkaar te volgen.

Lees ook deze artikelen.

CostPerform netwerk Benelux van start

Op 2 februari organiseerden we in Culemborg een netwerk event met een groep zeer ervaren cost management consultants rondom het software product CostPerform.