Picture of Jeroen Hoevenberg

Jeroen Hoevenberg

Ervaren business consultant op het gebied van IT kosten transparantie en besturing. Een betrokken en coachende consultant. Mobiel +31 (0)6 5894 6176

Succesvolle avond “Agile in control”

We kijken terug op een zeer geslaagde avond over “Agile in control”. Met een groep van ruim 20 controllers uit verschillende sectoren zijn we door de nieuwste de ontwikkelingen op het vakgebied heengelopen. Martin Hofman vertelde een inspirerend verhaal vanuit het perspectief van Schiphol vanuit op de thema’s Value management en Agile budgetteren. Jeroen Hoevenberg (Purple Bridge) liet zien hoe je fact-base kunt rapporteren met behulp van functiepunt analyse en IT-meetsystemen.

De avond werd informeel afgesloten met een drankje aan de bar, waarbij nog lang werd doorgesproken over de “Agile controller” en onderling afspraken werden gemaakt om kennis te delen. Al met al een succesvolle netwerkavond die een mooi bedrag voor KNGF geleidehonden heeft opgeleverd. Dank hiervoor aan alle deelnemers!

Spreker Martin Hofman over Agile bij Schiphol.

Lees ook deze artikelen.

CostPerform netwerk Benelux van start

Op 2 februari organiseerden we in Culemborg een netwerk event met een groep zeer ervaren cost management consultants rondom het software product CostPerform.