Christiaan Boiten

Christiaan Boiten

Inhoudelijk projectleider op het vakgebied van management accounting & control. Mobiel +31 (0)6 3882 7924

Inspiratiesessie datagedreven besturen

Op verzoek van de Lelie zorggroep in Rotterdam verzorgden collega Marcel Methorst en Christiaan Boiten een inspiratiesessie datagedreven besturen

De professionals van finance & control hebben samen met de informatiemanagers gesproken over hun ideeën bij de relatie tussen besturing, bestuurlijke informatie, interne en externe verantwoording, vooruitkijken, oorzaken & gevolgen, en hoe de informatie die finance & control rapporteert past bij de strategie en het jaarplan.

Ook deelde de informatiemanagers hun visie op de ontwikkeling van het Informatie / BI landschap voor de komende jaren op basis van een volwassenheidsmodel en een aantal mooie ontwerpprincipes.

De sessie bood genoeg heldere aanknopingspunten om concrete vervolgstappen te gaan zetten. Vraag naar bestuurlijke informatie en aanbod van informatie gaan op deze manier zeker bij elkaar komen!

Ook interesse in praktische inspiratie, die zorgt voor ideeën die direct toepasbaar zijn? Neem gerust contact op!

Lees ook deze artikelen.

Mooi werk!

Een prettig compliment bij de afronding van een project.Wat is er fijner dan te horen dat je mooi werk hebt geleverd en

Yulius live met VISMA.Net Financials

Eerste mooie mijlpaal in 2023 is een feit ! Tijd voor een taartmoment! Bij Yulius GGZ gaat VISMA.Net Financials live !!Na een gedegen voorbereiding