Marcel Methorst

Marcel Methorst

Een inhoudelijk projectleider in het kennisdomein van de Bestuurlijke Informatievoorziening. Sterke verbinder met helicopterview en goede communicatieve vaardigheden. Mobiel +31 (0)6 - 2207 4603

Succesvolle implementatie VISMA.Net bij DHD

Vakanties voorbij, iedereen weer aan de slag. Genoeg gelegenheid gehad om eens even te reflecteren op het eerste halfjaar, zodat we dit weer mee kunnen nemen het najaar in.

In de maanden voor de vakantie heeft onze collega Marcel Methorst van Purple Bridge een bijdrage mogen leveren aan de begeleiding van de implementatie van VISMA.Net Financials bij DHD – Zorg voor data.
DHD, een organisatie die zorginstellingen ontzorgt. Centraal thema hierbij: Data en informatie.

Ook in dit implementatietraject is dit thema veelvuldig in beeld geweest. Software beter inzetten om processen te ondersteunen met veel aandacht voor een goede borging van stamdata en transactionele data. We hebben echt een mooie efficiency- en kwaliteitsslagen in de bedrijfsvoering met elkaar kunnen bewerkstelligen.

En zoals bij elk project: dit konden we niet alleen! Het eerlijke verhaal is ook dat er soms hobbels moesten worden genomen, maar vooral de energie van de intern betrokkenen heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van dit project.

Dank Lisa Quik, voor je gedrevenheid, dank Klaas-Wouter Geleynse voor het vertrouwen. Bedankt Visma voor jullie begeleiding!

Heb jij in jouw organisatie ook behoefte aan begeleiding in het domein van de bestuurlijke informatievoorziening? Of wil je juist sparren over de keuzes van software voor de bedrijfsvoering, dan komen we graag met je in contact.

Lees ook deze artikelen.

Yulius live met VISMA.Net Financials

Eerste mooie mijlpaal in 2023 is een feit ! Tijd voor een taartmoment! Bij Yulius GGZ gaat VISMA.Net Financials live !!Na een gedegen voorbereiding