Picture of Marcel Methorst

Marcel Methorst

Een inhoudelijk projectleider in het kennisdomein van de Bestuurlijke Informatievoorziening. Sterke verbinder met helicopterview en goede communicatieve vaardigheden. Mobiel +31 (0)6 - 2207 4603

Yulius live met VISMA.Net Financials

Eerste mooie mijlpaal in 2023 is een feit !

Tijd voor een taartmoment!
Bij Yulius GGZ gaat VISMA.Net Financials live !!
Na een gedegen voorbereiding zijn we vandaag begonnen met de migratie naar de live omgeving!

Een halfjaar voorbereidingen en inhoudelijke inrichting ging hieraan vooraf.
VISMA.Net Financials is een tool, die is opgezet vanuit het denken in processen. Per proces (inkoop, verkoop, bankverwerking etc.) zijn de gebruikers van de financiële administratie betrokken geweest bij de keuzes om de transacties slimmer te verwerken. Stamdata is opgeschoond en processen (her)ingericht.
Soms waren de implementatiedagen behoorlijk intensief. Processen beschrijven, keuzes maken, testen en valideren, met elkaar in overleg waar verbeterslagen gemaakt moeten worden, interactie met andere afdelingen omdat de data ervan moet worden verwerkt etc. Eigenlijk de hele tijd bewust of onbewust bezig zijn met ‘verandering’. Purple Bridge collega Marcel Methorst heeft dit proces inhoudelijk mogen begeleiden.

De veranderingen wordt met deze live gang definitief. Het harde werken gaat zeker zijn vruchten afwerpen. Slimme keuzes en goed werkende software helpen hierbij.

Fantastisch teamwork van YuliusVismaAbout Software B.V. en Purple Bridge.

Lees ook deze artikelen.

Mooi werk!

Een prettig compliment bij de afronding van een project.Wat is er fijner dan te horen dat je mooi werk hebt geleverd en

Inspiratiesessie datagedreven besturen

Op verzoek van de Lelie zorggroep in Rotterdam verzorgden collega Marcel Methorst en Christiaan Boiten een inspiratiesessie datagedreven besturen De professionals van