Christiaan Boiten

Christiaan Boiten

Inhoudelijk projectleider op het vakgebied van management accounting & control. Mobiel +31 (0)6 3882 7924

Succesvolle afronding van selectietraject vastgoedbeheersysteem

Purple Bridge is niet alleen actief op gebied van financiƫle besturing, maar we hebben ook de nodige kennis en ervaring in huis op het gebied van vastgoed.

Voor de afdeling Huisvesting van Cordaan hebben we het selectietraject voor een nieuw vastgoedbeheersysteem begeleid. Dit systeem gaat het technisch beheerproces ondersteunen en verbinden met financiƫn, facilitairbeheer en verhuur.

Het traject was opgedeeld in twee fasen. De informatie fase (RFI) met een middelgrote groep IT leveranciers in het automatiseren van vastgoedbeheer activiteiten. En daarna een offerte fase (RFP) met een selecte groep van drie leveranciers die in voldoende mate aan de vereisten voldeden.

De raad van bestuur van Cordaan heeft vorige week het voorstel van de stuurgroep bekrachtigd en daarmee gekozen voor de leverancier Axxerion, tegenwoordig bekend als Spacewell. Met deze leverancier heeft Cordaan gekozen voor een echte IT-business partner om het vastgoed- en technisch beheer te automatiseren.

Als onderdeel van het selectietraject heeft onze consultant Stefan Viergever samen met het team huisvesting en locatie managers de processen rondom het vastgoedbeheer bij Cordaan geanalyseerd en gemodelleerd. Hiermee werd het huidige werkproces in beeld gebracht en werden samen de verbetermogelijkheden benoemd. De gekozen software oplossing sluit aan bij het werkproces en de gewenste procesverbeteringen.

We bedanken de medewerkers van Cordaan die betrokken waren en de verschillende leveranciers die hebben deelgenomen voor het succesvol verlopen van dit traject.

Lees ook deze artikelen.

Mooi werk!

Een prettig compliment bij de afronding van een project.Wat is er fijner dan te horen dat je mooi werk hebt geleverd en

Inspiratiesessie datagedreven besturen

Op verzoek van de Lelie zorggroep in Rotterdam verzorgden collega Marcel Methorst en Christiaan Boiten een inspiratiesessie datagedreven besturen De professionals van